Želje se ipak ostvaruju!!!

Organizatorka ove devojačke večeri, Mirjana, buduća kuma, imala je pakleni zadatak, dok nije upoznala nas sa Dunava. Taj pakleni zadatak se pretvorio u ispunjenje Tamarine želje, koja je oduvek maštala o venčanju gde će posle izgovorenog "DA" zvanice da se poskidaju u kupaće kostime, koji su ispod svečane toalete i skoče u more. Mirjana kada je otkrila nas, Dunavski rafting, i čula za priču "Izuvena svadba" uzviknula je "To, je to, upravo ono što bi Tamara napravila, Rajska vrata i matičarka na pesku. Prava pikanterija"

Mesec maj je. Dunav još nije za kupanje, ali je zato plovidba na posmatranje zalaska sunca idealna.

 

 

 

Mirjana je želela da to bude potpuno iznenađenje za Tamaru i tako se rodila ideja da joj se stavi povez na oči i da je uz pratnju dovedu do katamarana. Datum je dogovoren za plovidbu iznenađenja i devojke su pristizale, jedna po jedna. Dekoracija je bila u skladu sa maštanjima. Nautičko - morski momenti na Dunavu.

 

 

plovidba Dunavom
plovidba Dunavom
IMG_20180513_213949
plovidba Dunavom
plovidba Dunavom
plovidba Dunavom

Sledeće fotografije su samo mali deo plovidbe Dunavom i kroz Rakovački dunavac. Tamara je dobila kutiju "Memories" u kojoj su bile upakovane uspomene......

 

 

Devojke su uživale u fantastičnom pogledu na Petrovaradinsku tvrđavu osvetljenu u daljini. Pred kraj same plovidbe Tamara izgovara kako je ovo prevazišlo sva njena očekivanja i da će svom budućem suprugu reći, da svaku godišnjicu braka proslavljaju sa "Dunavskim raftingom". Tamara - držimo te za reč.

 

 

Devojačke večeri

Devojačke večeri

Watch Now

A Vi, da li se sećate vaše super žene, super heroja ili venčanja iz mašte?

Ako se odlučite za neku mini svadbu na pesku, na Dunavu - želje se ostvaruju, a mi vam pomažemo u tome!!!